În vederea asigurării unor servicii profesionale care pot fi menţinute pe termen lung, am decis introducerea unui nou mod de actualizare şi utilizare ale softurilor Geotop, avantajoase atât pentru utilizatori cât şi pentru dezvoltator.

Conform acestei iniţiative, soluţile software Geotop vor conţine o funcţionalitate de updatare automată (necesită conexiune la Internet), utilizatorul fiind astfel întotdeauna la zi cu ultimele modificări ale softurilor, indiferent dacă acestea sunt modificări minore sau majore. Updatarea se va face numai după acceptul utilizatorului, care poate descărca actualizările afişate automat, dacă se află în perioada de mentenanţă de 12 Luni, care curge de la achiziţionarea unei licenţe noi sau de la data achiziţionării unei mentenanţe cu cost unic de 149 EUR + TVA / instalare, solicitată înainte de expirarea perioadei de mentenanţă.

Utilizatorii care sunt în perioada de mentenanţă beneficiază de suport prioritar on-line gratuit, incluzând servicii de depistare a greşelilor, corecţii şi prelucrare date test, explicaţii şi exemple prin telefon, e-mail sau prin internet de la distanţã.

Utilizatorii care nu mai sunt în perioada de mentenanţă pot utiliza în continuare softurile, însă nu beneficiază de actualizări, iar cererile de asistenţă tehnică se onorează în funcţie de posibilităţile specialiştilor Geotop. Reintrarea în perioada de mentenanţă de 12 luni se face prin achitarea unei sume de 199 EUR + TVA / instalare.

Până la sfârşitul anului 2016, pentru toate cazurile reintrarea în mentenanţă după expirarea acesteia se percepe ca prelungire solicitată în preioada de mentenanţă.

În curând vom introduce şi o listă de preţ nouă, cu variante de soft şi preţuri avantajoase pentru fiecare categorie de utilizatori.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm în continuare de tot sprijinul specialiştilor Geotop!