Skip to content

Termeni de utilizare software

În vederea asigurării unor servicii profesionale care pot fi menţinute pe termen lung, avantajoase atât pentru utilizatori cât şi pentru dezvoltator, utilizarea produselor software comercializate de Geotop impune o serie de condiții minime care trebuie respectate de către ambele părți.

Condiții generale

Produsele Software concepute și dezvoltate în întregime de Geotop S.R.L. sunt rezultatul activității de cercetare și programare continuă a firmei Gotop S.R.L., fiind testate pe lucrări proprii și ale utilizatorilor softurilor. Softurile astfel comercializate sunt puse la dispoziția utilizatorilor în forma și funcționalitatea având nivelul maxim la momentul comercializării, integrând toată priceperea și profesionalismul specialiștilor software la momentul respectiv. Softurile sunt dezvoltate și menținute din punct de vedere al funcționării optime în mod continuu, rezultând versini noi care conțin întotdeauna corecții, inovații și funcționalități noi față de versiunile anterioare, care nu mai sunt comercializate din momentul lansării unei versiuni noi, care sunt dezvoltate ținând cont și de observațiile sosite de la utilizatori.  Cu toate acestea, este imposibilă testarea softurilor pe toate situațiile și problemele ce pot interveni în funcționarea și utilizarea de zi cu zi, de aceea soluțiile software sunt oferite spre utilizare ca un pachet cu funcționalitate maximă, dar nu perfectă.

În consecință nu suntem în măsură să răspundem pentru nici o întârziere în termenul de execuție a unor lucrări ale utilizatorilor sau cu privire la orice daune produse din cauza unor erori ascunse sau funcționalități aplicate greșit a softurilor Geotop. În schimb, oferim asistență tehnică și implicare maximă în orice problemă semnalată de utilizatori legată de utilizarea softurilor Geotop.

Softurile Geotop conțin componente dezvoltate de terți (medii de programare, surse de date geografice on-line, convertoare de formate, interpretoare și procesatoare de date), perfecționate permanent de dezvoltatorii acestora rezultând versiuni periodice, integrate prompt în aplicațiile Geotop, existând un dialog permanent între dezvoltatorii acestora și specialiștii Geotop, în vederea oferirii unor standarde de funcționare înalte.  Garanția funcționării acestor componente cade în sarcina dezvoltatorilor componentelor în cauză, firma Geotop fiind răspunzătoare doar pentru integrarea corectă a acestor componente în softurile sale.

În vederea garantării îmbunătățirii softurilor Geotop, utilizatorii beneficiază de mentenanță constând din upgrade-uri și asistență tehnică gratuite pe o perioadă de 12 Luni de la data achiziționării softurilor. Mentenanța se poate prelungi contra cost, la cererea utilizatorului software.

Pentru fiecare soft achiziționat, utilizatorul primește o licență unică care conține un șir de caractere specifice softului, și o cheie hard USB care conține licența aferentă. Softul poate fi instalat pe un număr nelimitat de calculatoare dar va putea fi rulat cu toată funcționalitatea numai pe calculatoarele care au atașată cheia USB sau care accesează în rețea cheia USB de rețea – în cazul modului de instalare de rețea, în limita numărului de utilizatori achizționați.

Licențele softurilor Geotop sunt permanente, utilizarea versiunilor anterioare este nelimitată, dar cu funcționalitatea garantată numai pe variantele și subversiunile Windows® existente la data generarii softului.

Licențele se acordă pe numărul de utilizatori achizționați, în mod de utilizare independent (single) sau rețea. Cele două moduri de utilizare nu se pot combina în cadrul aceleiași rețele de calculatoare, însă se poate trece de la un mod de utilizare la celălalt, la cerere contra cost.

Alături de modurile de utilizare de mai sus cu toate funcționalitățile active, există modul de funcționare Demo, cu funcționalități limitate, dar suficiente pentru ca utiliztorul să-și facă o idee despre utilitatea softurilor. Softurile funcționează în mod Demo fără licență, și sunt oferite gratuit, cu o utilizare liberă de către oricine, fără impunerea numărului de utilizatori.

Condiții de acordare a garanției

Garanția de funcționare a softurilor este de 12 Luni și se poate extinde contra cost, funcționarea la parametrii normali fiind asiguratã numai pentru versiunile din licență, pe sistemele de operare Windows(R) versiunea curentă la data emiterii Licenței. Garanția fizică a produsului reprezentat prin CD­ROM de instalare și cheie USB este de 12 Luni de la data cumpărării. Valabilitatea garanției se pierde automat în cazul utilizării în alte scopuri decât în scopuri productive sau didactice, pierderii, furtului sau tentativei de decodificare a softului sau componentelor hard, dezasamblarea sau utilizarea în alt mediu decât cel cu echipamente de calcul standard. Nefuncționarea softurilor licențiate din cauza instalării pe configurații software care intră în conflict cu softurile GEOTOP, nu face obiectul garanției.

Softuri comercializate de Geotop dezvoltate de alți producători

Softurile de sine stătătoare dezvoltate de firme specializate, comercializate de Geotop conțin condiții de utilizare și garanție specifice care trebuie însușite de utilizatori în momentul achiziționării și instalării. Specialiștii Geotop sunt gata să ofere informații detaliate în acest sens.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm în continuare de tot sprijinul specialiştilor Geotop!

Intreaba despre produs

  Termeni și condiții
  Politica de confidențialitate

  Despre noi Modal

  Contact

   Termeni și condiții
   Politica de confidențialitate