Scan2K1

Scanner Laser Carlson Scan 2K

Cerere cotație
Category: .
Împărtășește
Descriere
Informații suplimentare
 • Scanner Laser Carlson Scan2K

  Carlson Scan2K este combinația unică dintre laserele simple, ușoare cu rază de acțiune mică și echipamentele de scanare Laser performante cu fascicul pulsatoriu și rază de acțiune mare. Construit cu gândul la specialiștii care-l utilizează, Carlson Scan2K are o interfață operator ușor de utilizat, cu operații bazate pe meniuri pentru colectarea și transferul rapid a datelor.

  Cu o cameră foto integrată de înaltă rezoluție, inclinometre, busolă, receptor GNSS L1 și carcasă rezistentă la intemperii, Scan2K poate fi implementat în multe medii de lucru și domenii de activitate. Indiferent dacă este vorba despre montarea pe un trepied, vehicul sau platformă mobilă, performanțele deosebite ale Scan2K îl fac cel mai versatil scaner laser terestru de pe piață.

  Scannerul Laser Scan2K este produs în trei variante:

  Aplicațiile de prelucrare pentru Scan2K sunt compuse din module software performante:

  Software AtlasScan

  • Gestionează toate datele asociate unui proiect de scanare, inclusiv nor de puncte, imagini, date de poziționare GNSS, fișiere de control de referință și coordonate livrabile la beneficiar.
  • Oferă instrumente pentru a vizualiza și inspecta datele, asigurându-vă că acoperirea dvs. de scanare este completă și precisă.
  • Minimizează etapele de procesare și optimizează funcționalitatea pentru a vă ajuta să scurtați timpul de procesare și să vă îmbunătățiți productivitatea.

   

  Software PointCloud

  • Oferă un nivel cu totul nou de automatizare puternică pentru seturi de date mari. Acesta oferă utilizatorilor scanerului laser capacitatea de a procesa milioane de puncte cu ușurința prin softul Carlson.
  • Oferă abilitatea de a trece de la scanarea câmpului vizual setat la modelul finalizat, cu integrare perfectă în Carlson Survey, Carlson Civil și Carlson Mining.
  • Filtrați sau decimați punctele, suprapuneți imagini raster în 3D, orientați și codificați descrierile pentru câmpul automatizat pentru a termina procesarea lucrărilor vectoriale și a simbolurilor, creați contururi, profiluri, secțiuni și linii …

   

  Pentru detalii suplimentare și oferta de preț Va rugăm să ne contactați prin e-mail la geotop@geotop.ro sau prin telefon.

  Specificatii

   

 • Greutate11.2 kg